Dárek k dárku aneb štědrý Ježíšek

Kouzelná vánoční akce plná překvapení pro vaše děti!

 Dárek k dárku článek

Vánoce jsou speciální čas. Čas, kdy se všechno zpomalí, máme šanci se zastavit a zaměřit se na to nejdůležitější – na naši rodinu. Jsou to chvíle, kdy domov provoní čerstvě upečené cukroví, všude kolem září světýlka a v dětských očích se třpytí očekávání toho, co najdou pod stromečkem.

Dětská radost je v těchto chvílích nenahraditelná. Ten okamžik, kdy se papír konečně roztrhne a zpod něj vykoukne jejich vysněná hračka. A právě proto jsme letos připravili vánoční akci Dárek k dárku – abyste pod ten stromeček mohli přidat ještě víc úsměvů a radosti.


Jak vánoční akce funguje?

Stačí, když v našem hračkářství nakoupíte nad:

  • 1 000 Kč – a můžete si vybrat jednu ze 3 hraček zdarma jako dárek k nákupu.
  • 2 500 Kč – a nabídka dárků se rozšiřuje o ještě lákavější kousky – vybírat můžete dokonce z 6 hraček.
  • 5 000 Kč – a dostanete hračku v hodnotě až 1 549 Kč zdarma! Vybrat můžete z 9 oblíbených hraček.

Užijte si nakupování hraček, které vaše děti zabaví na delší dobu, než je jednoho odpoledne. Díky této akci najdou děti pod stromečkem o dárek navíc, který vás nebude stát ani korunu!


Při nákupu nad 1 000 Kč

Si můžete vybrat z těchto 3 hraček:

Dárek k dárku 1000

BubaBloon
Měkký látkový míč určený pro děti od 4 měsíců. Jedná se o látkový obal, do kterého se vkládá a nafukuje latexový balónek. Míč můžete nosit po kapsách a nafouknout ho až na místě, takže šetří spoustu místa. Hra s míčem zlepšuje koordinaci pohybu a postřeh

Cena: 237 Kč

Knížka Barevně pro nejmenší - Kontrasty
Vysoce kontrastní knížka pro nejmenší děti, kterým se teprve vyvíjí zrak a je pro ně důležitá správná zraková stimulace. Miminko začíná fixovat oční kontakt a lépe se mu rozeznávají kontrastní barvy jako bílá, černá, červená, modrá, žlutá.

Cena: 169 Kč

Špiónské brýle
Špiónské brýle jsou hračka, která dětem umožní vidět víc, než kdyby jenom koukali přímo před sebe. Díky částečně zrcadleným plochám na vnějších hranách mohou děti vidět před i za sebe současně. Budou tak mít dokonalý přehled o tom, co se děje všude okolo, aniž by svou detektivní akci prozradili otáčením hlavy!

Cena: 109 Kč

 

Při nákupu nad 2 500 Kč

Si můžete vybrat z těchto 6 hraček:

Dárek k dárku hladiny-07

Wedge-it stavebnice 15 dílků
Vrstvící pyramida podporuje rozvoj zraku, soustředění, jemné motoriky, prostorové představivosti a konstrukční dovednosti, i poznávání barev. Skládá se z plastového podstavce a 15 plastových pevných dílů v pěti barvách, které do sebe vždy perfektně zapadají. Ve vánoční akci ji najdete jak v základních, tak duhových barvách.

Cena: 399 Kč

Resources stavebnice 36 dílků
Silikonová stavebnice Resources Fun Pack je kreativní stavební set – dětem představuje důležité zdroje pro stavbu měst a vesnic v podobě několika přírodních materiálů. Děti mohou skládat obrazce a stavby podle své fantazie, čímž rozvíjí své motorické dovednosti, koncentraci a koordinaci ruka - oko. Stavebnice Resources nepotřebuje žádné pevné spoje. Dílky mají gumový povrch pro snadné spájáni a vrstvení. Skládání vyžaduje nejen trpělivost a přesnost, ale také pochopení gravitace.

Cena: 769 Kč



Při nákupu nad 5 000 Kč

Si můžete vybrat z těchto 9 hraček:

Dárek k dárku hladiny-06

Smyslové duhové butony 7 ks
Masivní dřevěné oblázky v barevném provedení 7 barev duhy, s viditelnou strukturou dřeva. Vhodné ke zlepšení koordinace ruka-oko, poznávaní barev, rozvíjení logického uvažování a zapojení se do hry. Oblázky jsou navrženy v odstupňovaných velikostech, což umožňuje dětem experimentovat s různými kombinacemi a stohováním. Díky mírně vyrovnaným povrchům oblázků je vrstvení snadné.

Cena: 799 Kč

Resources stavebnice 72 dílků
Silikonová stavebnice Resources Fun Pack je kreativní stavební set – dětem představuje důležité zdroje pro stavbu měst a vesnic v podobě několika přírodních materiálů. Děti mohou skládat obrazce a stavby podle své fantazie, čímž rozvíjí své motorické dovednosti, koncentraci a koordinaci ruka - oko. Stavebnice Resources nepotřebuje žádné pevné spoje. Dílky mají gumový povrch pro snadné spájáni a vrstvení. Skládání vyžaduje nejen trpělivost a přesnost, ale také pochopení gravitace.

Cena: 1 269 Kč

Hmatové domino farma 28 ks
Oboustranné dominové kostky mají na jedné straně zvířátka s textilní výplní, která umožňuje hmatové poznávání, a na druhé straně klasické tečky. Děti při hře rozvíjí jemnou motoriku, hmat, trpělivost, a základní počty v případě klasického domina. Dílky jsou větší, a tak se dobře drží i menším dětem.

Cena: 1 549 Kč



Proč začít nakupovat už teď?

Naše akce Dárek k dárku trvá od 1. října do 31. prosince, což vám dává spoustu času na to, abyste všechny dárky pořídili s předstihem. Představte si prosinec bez stresu a spěchu – všechny dárky už zabalené a vy můžete s dětmi v klidu péct cukroví, zdobit stromeček a společně se těšit na Vánoce. Protože o tom Vánoce skutečně jsou – o čase stráveném s těmi, které máte rádi.